Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης και της πρωτόγνωρης κατάστασης που περνάει η χώρα, οι ημέρες διεκπεραίωσης και αποστολής παραγγελιών έχουν αυξηθεί στις πέντε εργάσιμες. Ζητούμε την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μειωθεί ο χρόνος αποστολής. Ευχαριστούμε που μας προτιμάτε για τις αγορές σας.

Διαδικασία επιστροφής προϊόντων

Για να κάνετε επιστροφή προϊόντων που αφορά παραγγελία που έχετε κάνει ηλεκτρονικά από το κατάστημα μας παρακαλώ ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα, αν έχετε κάνει τηλεφωνική παραγγελία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
1. Συνδέεστε στον λογαριασμό σας
2. Κάνετε κλικ στο Ο λογαρισμός μου
3. Κάνετε κλικ στην ΠΡΟΒΟΛΗ των παραγγελιών μου
4. Διαλέγετε την παραγγελία σας η οποία αφορά την επιστροφή και κάνετε κλικ στην ΠΡΟΒΟΛΗ (Προσοχή!!! Επιστροφή μπορείτε να κάνετε μόνο σε παραγγελίες που η κατάσταση τους είναι Έχει αποσταλεί ή παραδόθηκε.
5. Κατόπιν κάνετε κλικ στο Επιστροφή προϊόντος
6. Στην καινούργια σελίδα που μας ανοίγει στο πεδίο ποσότητα επιστροφής πληκτρολογούμε την ποσότητα που θέλουμε να επιστρέψουμε
7. Στο επόμενο βήμα συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία και πατάτε αποστολή
8. Αποστολή φωτογραφιών
Μπορείτε να μας αποστείλετε φωτογραφίες από τυχών σπασμένα προϊόντα μέσω VIBER στο 6970 428 870 ή στο email: epistrofes@ergo-light.gr